Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont Rólunk menüpont

RÓLUNK

Kiadványok

Cukorgyári-tó tanösvény kísérőfüzet

Stúdiónk a rövid terjedelmű kiadványok esetében is a legkiválóbb eredményt kívánja elérni. Ismeretközvetítő, tájékoztató füzet, brossúra, programajánló és bármi, amiből a Megrendelő füzetet szeretne készíttetni, maximális odafigyeléssel és mnőségben készül kreaítv irodánkban.

A füzetek, illetve az azokból válogatott oldalak a borítókra kattintva tekinthetőek meg.

 

Évek óta készül Stúdiónkban a Belügyminisztérium megbízásából, gondos együttműködésben a Településfejlesztési füzetek sorozata. Olvassa el Madaras Attila, a Füzetek szerkesztőjének írását a Stúdióról itt!

A Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség számára évek óta készítünk különböző kiadványokat. Fontosnak tarjuk a FÉBÉSZ tájékoztató munkáját, és reméljük, tetszetősen illusztrált füzeteik sokakat buzdítanak olvasásra, majd cselekvésre.

Hogyan legyek ökotudatos fogyasztó? – a kérdésfelvetés nagyon aktuális és szükségszerű, a témáról a legfontosabb tudnivalókat elolvashatjuk a borítóra kattintás után. Ide kattintva pedig a Fenntarthatósági oktatósarok tábláit nézhetjük meg.


A zsámboki Szent Erzsébet templomról szóló kiadvány 2013-ban jelent meg. A füzet a templom történetét és felújítási munkálatait mutatja be.

 

 

Az Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság 2013-as programajánlója is letölthető a borítóra kattintva.

Az Igazgatóságnak számos kiadványt készítettünk az elmúlt évek során. E vidék méltán híres szépségét igyekszünk a kiadványokban is tükrözni.


Tanösvényeink az Őrségben:
Élet a kaszáló gyümölcsösben tanösvény
Dobogó-erdő tanösvény
Rezgő nyár és Sárgaliliom tanösvény
Harmóniában a tájjal - természetbarát gyepgazdálkodás

 

Olvassa el az ŐNPI egyik osztályvezetőjének írását a Stúdióról!

 

 

A természeti és kulturális értékek felkutatását és bemutatását mindig fontosnak tartottuk, ezért kiemelten foglalkozunk a témával, csakúgy, mint a környezet- és természetvédelemmel.

A Tápiógyörgye természeti értékeit és turisztikai látványosságait bemutató füzeteket a Kalandok a pusztában projekt keretében készítettük el, hogy a tanösvény mellett hazavihető kiadványok is segítség a környék megismerését és megszeretését.

A Természetvédelem a mindennapokban című kiadvány gyakorlati tanácsokkal szolgál arra vonakozóan, mit tehetünk a természetért: az építkezés, a bevásárlás, a kirándulás környezettudatos megvalósítása mellett arról is olvashatunk, mit tegyünk, ha sérült madárra bukkanunk.

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu