Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont

RÓLUNK

A Stúdió története

A Patkós Stúdiót 1995-ben indította egyéni vállalkozásként Patkós Gábor. A vállalkozás fő profilja kezdetben helyi újságok, kiadványok, könyvek grafikai szerkesztése és nyomdai kivitelezése volt.

A Patkós Stúdió a kilencvenes évek végétől tanösvények készítésével is foglalkozik. Az igazi változást az jelentette, amikor Gábor a klasszikus tanösvénytáblát alapjaiban gondolta újra, és a hangsúlyt a játék közbeni tudásszerzésre, a látogató aktív közreműködésére helyezte. Ez a kísérletezés időszaka volt, s közben számos izgalmas játék született: ekkor készültek a kockavarázs, a tili-toli, a satírozó tábla, a forgatható kockák és a forgatós oszlop első darabjai, miközben Gábor újabb játékokon, kreatív megoldásokon dolgozott. Az általa kitalált interaktív és szórakoztató elemeket a tanösvénytáblákba is beépítette, így a Stúdió alaptevékenysége a tanösvények, a kreatív játékok és a kiállítások tervezése, építése felé tolódott.

Annak érdekében, hogy szakmai felkészültsége ne csak a tapasztalatain alapuljon, Gábor belevágott egy új diploma megszerzésébe is, és 2010-ben átvehette a vidékfejlesztési szakértő oklevelet.

Napjainkban a Stúdió több mint 10 állandó alkalmazottat foglalkoztat, sőt a bedolgozók száma is növekszik. Diplomás grafikusok és szerkesztők, szakképzett asztalosok dolgoznak nap mint nap azért, hogy a legújabb ötletek a legmagasabb szinten valósuljanak meg.

Sok év tapasztalata alapján elmondható, hogy Gábor fejlesztései új utakat jelöltek ki a tanösvényépítés hazai gyakorlatában. Az általa tervezett kiállításokat és tanösvényeket országszerte számos díjjal ismerik el, munkái iránt külföldön is egyre nagyobb az érdeklődés.

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu