Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont

RÓLUNK

Felelősség

Környezetvédelem
Legtöbb munkánkat természetvédelemmel kapcsolatban készítjük, így egyértelmű számunkra, hogy mi is tegyünk a környezetért.
Törekszünk arra, hogy csökkentsük a hulladékot és a károsanyag-kibocsátást, ezért
- hatékony anyagfelhasználással csökkentjük a hulladék mennyiségét.
- a papírt, a fát és a műanyagot szelektíven gyűjtjük, nyomtatóinkhoz természetbarát, vízbázisú festéket használunk. A kiürült festékpatronokat szelektíven gyűjtjük, ezeket a gyártó újrahasznosítja.
- felületkezeléshez vízbázisú festéket vagy lakkot használunk.
- kiadványaink készítésénél előnyben részesítjük a környezetbarát újrapapír használatát.
Fontosnak tartjuk a jó gyakorlatok népszerűsítését. Magyarországon az elsők között készítettünk napelemes, hangzó táblákat, ezzel határozottan állást foglaltunk az alternatív, megújuló energiaforrások mellett.

Felelős foglalkoztatás
Felelős munkáltatóként mindenkit a hatályos jogszabályoknak megfelelően alkalmazunk, ellenezzük az illegális vagy a méltánytalan foglalkoztatást.

Felelősség a munkavállalók iránt
Cégünk alapértékei közé tartozik a kreativitás és a sokszínűség, ezért igyekszünk olyan munkakörnyezetet és légkört kialakítani, amelyben ezek megvalósulhatnak.
Fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink kölcsönösen bíznak egymásban és segítik egymás munkáját, mert csak így lehet csapatként, egymásért felelősséget vállalva működni. Lényegesnek tarjuk a munkavállalókkal való párbeszédet és az együttgondolkodást, hiszen ez a jó hangulatú, kreatív munkavégzés alapja. Célunk, hogy elkerüljük a munka közbeni baleseteket, ezért minden gépet és szerszámot a hatályos munkavédelmi előírásoknak megfelelően használunk, valamint minden kollégánk rendszeres munkavédelmi oktatásban részesül.

Felelősség üzleti partnereink és más piaci szereplők iránt
Tiszteletben tartjuk üzleti partnereink és más piaci szereplők érdekeit, fontosnak tartjuk a tisztességes, becsületes versenyt. Hiszünk a partnerség és az együttműködés erejében, abban, hogy közösen több értéket tudunk létrehozni, ezért olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik hasonló értékrendet vallanak, és akiknek minőségi munkája hozzájárul a közös sikerhez. Folyamatosan új lehetőségeket, még jobb megoldásokat keresünk, hogy megfeleljünk a nemzetközi standardoknak.

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu