Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont Rólunk menüpont

RÓLUNK

Tanösvénytáblák a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzetben

A korhadó fatörzs - interaktív tanösvénytábla a korhadó fa fontos szerepérőlInteraktív tanösvénytábla tápklálékláncokat bemutató panorámaforgatóvalA forgatható korongokon évszakok és tevékenységek szerint ismerhetjük meg a darvak életétAz interaktív tanösvénytábla a darvak életével ismerteti meg a látogatókat
A korhadó fatörzs tábla egyedi grafikával, elforgatható korong interaktív elemekkel

 

 

 2014 őszén 29 tanösvénytáblát telepítettünk a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság számára a Pusztaszeri Tájvédelmi Körzet területén. A táblák egy része interaktív: panorámaforgatókkal és különböző más interaktív elemekkel gazdagítottuk azokat.

A védett állatok és növények, a daruvonulás és a különböző pusztai élőhelyek adják e táblák témáit, a panorámaforgatókkal pedig fejlődési folyamatokat, táplálékláncokat, fák részleteit vagy madarak testrészeit ismerhjetjük meg - forgathatjuk össze.

A Tájvédelmi Körzetben elszórtan találkozhatunk a tanösvénytáblákkal. Nem alkotnak túraútvonalat, de a fő turisztikai célpontok közelében biztosan láthatjuk őket: a Csaj-tónál több helyszínen, a Fehér-tónál található kilátónál, Ópusztaszeren a Csillagösvény Labirintus mellett és a központban, valamint a Tájvédelmi Körzetben a Tisza-gáton, egészen Algyőig (térkép a Tanösvény táblái menüpont alatt).

Interaktív tanösvénytábla panorámaforgatóvalInteraktív tanösvénytábla a tiszavirágok életéről, elfordítható korongokkalA tanösvénytáblán a Tájvédelmi Körzet jellemző madarait ismerhetjük meg interaktív formábanAz elfordítható lapkák a madarak fészkelési és táplálkozási szokásaival ismertetnek meg.

További képek
és információk:

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu