Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont Rólunk menüpont

RÓLUNK

Vadvirág tanösvény, Lenti

Interaktív tanösvénytábla forgatható korongokkal.......a korongok forgatásával egy-egy élőlényt ismerhetünk meg az élőhelyén.Forgatható háromszögek védett fajok képévelInteraktív tanösvénytábla: rakd ki a kockásliliomot és válaszolj a kérdésekre! A helyes megoldás a korongok alatt látható.
Az erdő ősszel...

A Lenti Parkerdőben kanyargó Vadvirág tanösvény egy kellemes séta keretében mutatja be az erdei élővilágot a fáktól a nagyvadakon át egészen a Kerka patakban élő halakig.

A tanösvénytáblák mindegyike interaktív: terméseket, virágokat forgathatunk össze, hazavihetjük az eltévedt kisállatokat, vagy megismerhetjük a Parkerdő leggyakoribb fafajainak kérgeit. A tanösvény Natura 2000 területen vezet keresztül, így megismerhetjük a Natura 2000 hálózat céljait, sőt a Kerka patak fontos halfajait is megnézegethetjük, ha a megfelelő korongot forgatjuk.

...segíts a kiállatoknak, hogy hazataláljanak!
Erdei bútorgarnitúra interaktív elemmel.

A tanösvény az erdőt a négy évszak szerint is bemutatja: tavasszal a virágpompát, nyáron a madárvilágot, ősszel a nagyvadakat ajánlja a figyelmünkbe, télen pedig a fakivágásról és a vadgazdálkodásról olvashatunk.
Igazi újdonság, hogy ezen a tanösvényen nem csak a tanösvénytáblákon találhatunk interaktív elemeket, hanem a padokra is jutott belőlük. A panorámaforgatókkal az erdei állatokat és a közelben található nevezetességeket rakhatjuk ki.

Az interaktív tanösvény fenntartója a Zalaerdő Zrt.

Pad panorámaforgatóval
Tanösvénytábla kiforgatható fakérgekkelA tanösvénytáblán fák hajtását, virágját, levelét és termését forgathatjuk össze.Az erdő nyáron - a madárkorong 10 madárral ismertet meg, az elhúzható elemek pedig a tollak gazdáit rejtik.Az erdő télen

További képek
és információk:

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu