Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont Rólunk menüpont

RÓLUNK

Erzsébet ligeti tanösvény, Gyomaendrőd

Beszélő tanösvénytábla - Hallgasd meg a madarak hangját!A lombkorona tanösvény alsó szintjeJátékos tanösvénytábla lepkékről és hernyókrólInteraktív tanösvénytábla a liget madarairól
A vízi pallósor

A 2015-ös gyomaendrődi turisztikai fejlesztés része az Erzsébet liget interaktív tanösvénye sok-sok játékkal, játékos tanösvénytáblával és csónakázási lehetőséggel. Az interaktív tanösvény háromféle útvonalat foglal magában: a ligetben sétálva a madárvilágot ismerhetjük meg többféle interaktív és beszélő tábla segítségével, a lombkorona interaktív tanösvényen fákról és sok más élőlényről olvashatunk érdekességeket, és kipróbálhatjuk az itt található játékos feladatokat, míg a vízi tanösvényen a holtágat tanulmányozhatjuk a vízben elhelyezett táblákon.
A lombkorona tanösvény különlegessége, hogy többszintes, és a legfelső, kilátó szinten azt is kipróbálhatjuk, milyen érzés egy átlátszó felületen, 5 méteres magasságban állni. A vízi tanösvény egy részét csónak nélkül is bejárhatjuk, a képen látható pallósoron több játékot és interaktív elemet kipróbálhatunk, és a lyukakon megleshetjük, milyen állatok pihennek a szintén újonnan telepített úszószigeten.
A tanösvényről a Kandász Travel is beszámolt.
A ligetben kialakított sétaút bármikor ingyenesen látogatható, a lombkorona és a vízi tanösvény belépődíjasak. A nyitva tartásról és a belépőkről további információ itt.
Díjnyertes tanösvény! 2015-ben az Év Ökoturisztikai Létesítménye pályázaton tanösvény kategóriában 2. helyezést kapott!

Interaktív tanösvénytábla a lombkorona sétányonHogyan látnak a madarak? Mássz fel a legfelső szintre és tudd meg Te is!Segíts a mókusnak eleséget szerezni! Interaktív elemek a madarak népi elnevezéseiről.

További képek
és információk:

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu