Facebook YouTube

Patkós stúdió

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

Tanösvények menüpont

TANÖSVÉNYEK

Kiállítások menüpont Kiállítások menüpont

KIÁLLÍTÁSOK

Játékok menüpont Játékok menüpont

JÁTÉKOK

Grafikai munkák menüpont Grafikai munkák menüpont

GRAFIKAI MUNKÁK

Rólunk menüpont Rólunk menüpont

RÓLUNK

Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark - Szarvas

A terepasztallal az ártéri fokgazdálkodást próbálhatjuk kiA kis rókaszobor az egyik kültéri társasjáték bábujaAz interaktív tanösvénytáblán a múltról olvashatunk érdekességeketAz interaktív tanösvénytábla segítségével felfedezhetjük a madarak fészkelési szokásait, de sok minden mást is megtudhatunk róluk.
Az ártéri fokgakzálkodást bemutató terepasztallal bepillantást nyerhetünk a folyószabályozás előtti időkbe.

A 2019-es esztendő a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark kültéri helyszíneinek interaktív fejlesztésével indult.
A projekt kifejezetten a gyermekes családokra fókuszál: olyan kültéri játékok és interaktív tanösvénytáblák megvalósítására törekedtünk, ahol a tanulás nem csak élmény, hanem aktív program is. Az ártéri fokgazdálkodást például egy óriás terepasztalon a gyakorlatban is ki lehet próbálni, ahogy egy másik installáció segítségével az örvös galamb fészeképítési módszerét.
A természetismereti napórával a pontos idő mellett a hónapra jellemző természeti eseményt és a napszakra jellemző madarakat is megismerhetjük.  
Aki szereti a kihívásokat, megmérettetheti magát a kültéri társasjátékban, ahol az állatok a viszontagságokat leküzdve igyekeznek védett területre érkezni, de az óriás fészekodúban is lehetőség adódik a kismadarakat társasjáték formájában kirepíteni a fészekből.
Jó időben a mezítlábas ösvényen lépegethetünk, így megismerhetjük a természetes anyagok fizikai tulajdonságait, és élvezhetjük a nap melengette fakérgeket és kavicsokat a talpunk alatt.
Mindenkit arra bíztatunk, hogy ha teheti, látogasson el Szarvasra, és tegyen egy kitérőt a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkba! Idilli természeti környezet és egy igazán komplex program fogja várni!

Hasonlítsd össze a madarak méretét a madárszárny fesztáv tanösvénytábla segítségével!A fészeképítős játékkal az örvös galamb fészeképítési szokásait ismerhetjük meg.Mezítlábas ösvény különböző természetes anyagokkal.Nagy méretű társasjáték - segíts a madaraknak kirepülni a fészekből!

További képek
és információk:

Új munkáink Új munkáink

ÚJ MUNKÁINK

TANÖSVÉNYEK

KIÁLLÍTÁSOK

JÁTÉKOK

GRAFIKAI MUNKÁK

RÓLUNK

levél ikon 2767 Tápiógyörgye Táncsics Mihály út 41.

telefon ikon +36 30 382 0895

mobiltelefon ikon +36 53 583 544

email ikon patkos[@]patkosstudio.hu