Felelősség

Felelősség - 3

Felelősség a munkavállalók iránt

Felelős munkáltatóként mindenkit a hatályos jogszabályoknak megfelelően alkalmazunk, ellenezzük az illegális vagy a méltánytalan foglalkoztatást.

Cégünk alapértékei közé tartozik a kreativitás és a sokszínűség, ezért igyekszünk olyan munkakörnyezetet és légkört kialakítani, amelyben ezek megvalósulhatnak.

Fontos számunkra és büszkék vagyunk rá, hogy munkatársaink kölcsönösen bíznak egymásban és segítik egymás munkáját, mert csak így lehet csapatként, egymásért felelősséget vállalva működni.

Célunk, hogy elkerüljük a munka közbeni baleseteket, ezért minden gépet és szerszámot a hatályos munkavédelmi előírásoknak megfelelően használunk, valamint minden kollégánk rendszeres munkavédelmi oktatásban részesül.

Felelősség - 4

Környezetvédelem

Legtöbb munkánkat természetvédelemmel kapcsolatban készítjük, így egyértelmű számunkra, hogy mi is tegyünk a környezetért. Törekszünk arra, hogy csökkentsük a hulladékot és a károsanyag-kibocsátást, ezért

- hatékony anyagfelhasználással csökkentjük a hulladék mennyiségét.

- a hulladékot szelektíven gyűjtjük, nyomtatóinkhoz természetbarát, vízbázisú festéket használunk. A kiürült festékpatronokat szintén szelektíven gyűjtjük, ezeket a gyártó újrahasznosítja.

- felületkezeléshez vízbázisú festéket vagy lakkot használunk.

- kiadványaink készítésénél előnyben részesítjük a környezetbarát újrapapír használatát.

Fontosnak tartjuk a jó gyakorlatok népszerűsítését. Magyarországon az elsők között készítettünk napelemes, hangzó táblákat, ezzel határozottan állást foglaltunk az alternatív, megújuló energiaforrások mellett.

Felelősség - 1
Felelősség - 2

Felelősség üzleti partnereink és más piaci szereplők iránt


Tiszteletben tartjuk üzleti partnereink és más piaci szereplők érdekeit, fontosnak tartjuk a tisztességes, becsületes versenyt. Hiszünk a partnerség és az együttműködés erejében, abban, hogy közösen több értéket tudunk létrehozni, ezért olyan partnerekkel dolgozunk együtt, akik hasonló értékrendet vallanak, és akiknek minőségi munkája hozzájárul a közös sikerhez.