Minőség

Felhasznált anyagok
Tanösvénytábláinkat, játékainkat és kiállítási elemeinket magas minőségű, kültéri vinilre nyomtatjuk, valamint hosszú élettartamú, UV álló, kültéri fóliával lamináljuk.
A játékokat és a táblák, installációk szerkezetét fából készítjük, valamint rozsdamentes acélt és műanyagot is felhasználunk. Csak az információs táblákat és a kültéri játékokat készítjük műanyagból, hogy az időjárásnak jobban ellenálljanak. A felületkezelésre minden esetben vízbázisú festéket használunk. Ez jóval környezetkímélőbb, mint az oldószeres festékek.

Egyedi és gondos kivitelezés
Játékainkat kézzel és kéziszerszámokkal, nagy odafigyeléssel készítjük. A kirakókat is sablon nélkül, kézzel vágjuk formára, így minden darab egyedi.
Termékeinket a megrendelő kérése és igényei szerint fotókkal vagy grafikákkal készítjük el. Grafikusaink megrendelés alapján dolgoznak, minden táblára, installációra új, az igényekhez a legjobban illeszkedő grafikát készítenek. Folyamatosan bővülő fotótárunkból profi minőségű, jogtiszta képeket biztosítunk.

Garancia
Nagyon fontos számunkra, hogy termékeinkkel szép állapotban találkozzanak a látogatók.
Tanösvényeinkre, kültéri játékainkra és kiállításainkra szerződés szerint 2 év garanciát vállalunk. Ha probléma merülne fel (legyen ez a garanciaidő lejárta előtt vagy után), akkor azt a lehető leghamarabb orvosoljuk.